Gmail reconfigurat: Un nou design în lucru

Scris de | 1 iulie, 2011
Gmail reconfigurat: Un nou design în lucru

A fost o săptămână încărcată pentru cei de la Google. După lansarea portalului What Do You Love? şi a reţelei de socializare Google+, compania americană a confirmat într-un entry pe blog-ul oficial că lucrează la un nou design pentru serviciul Gmail.

Noul look poate fi testat acum prin modificarea temei pe Preview sau Preview (dense) din secţiunea Themes  a site-ului. Singurul motiv pentru care s-a lansat versiunea dense e să acomodeze diferite mărimi de ecrane, nu există, practic, nicio diferenţă între cele două.

Noul „facelift” e menit să ofere utilizatorului o mai bună experienţă vizuală prin eliminarea elementelor de pagină de prisos.

Jason Cornwell, User Experience Designer la Google, a prezentat mai pe larg noua interfaţă într-un post pe blogul Gmail: „Am început o serie de actualizări la design pentru a scăpa de dezordinea inutilă şi să facem Gmail-ul la fel de frumos pe cât este de performant.”

Cu această actualizare a serviciului Gmail, compania americană continuă seria de lansări, actualizări şi surprize. Trebuie, în consecinţă, să ne puntem întrebarea: Oare la ce ne mai putem aştepta de la gigantul Google?

Etichete: , ,