Redescoperă România cu ajutorul iPhone-ului

Scris de | 4 iulie, 2011
Redescoperă România cu ajutorul iPhone-ului

Redescoperă România 2011 este o aplicaţie gratuită, ideală pentru cei care plănuiesc un concediu pe plaiurile mioritice sau pentru cei aflaţi în căutarea unor atracţii demne de vizitat într-un oraş străin.

Aplicaţia identifică locaţia iPhone-ului şi îţi prezintă pe hartă o serie de repere cum ar fi monumente istorice, locuri naturale, tradiţionale sau staţii de benzină. Locaţiile sunt descrise de cele mai multe ori în detaliu, cu fotografii, similar cu ceea ce oferă sistemul Google Places.

Poţi opta pentru locaţii din apropiere sau poţi folosi funcţia de căutare pentru a găsi locaţii după catogriile Oraş, Nume, Drum Naţional.

Utilizatorii care îşi fac un cont dedicat aplicaţiei au acces la funcţii suplimentare, cum ar fi adăugarea de noi locaţii, salvarea locurilor care ţi s-au părut interesante într-o listă de Favorite sau postarea de comentarii despre locaţii pe Twitter.

Redescoperă România 2011 este compatibilă cu iPhone, iPad sau iPod Touch cu iOS 4 sau mai nou şi este gratuită pe Apple App Store.

Etichete: , , , , ,