10 milioane de utilizatori Google + până la finalul zilei?

Scris de | 12 iulie, 2011
10 milioane de utilizatori Google + până la finalul zilei?

Paul Allen, fondatorul site-ului Ancestry.com, a declarat că reţeaua de socializare Google + ar putea ajunge astăzi la peste 10 milioane de utilizatori. Mai mult, dacă invitaţiile vor mai fi disponibile, numărul va urca la 20 milioane până în week-end.

Reţeaua de socializare lansată de gigantul Google ar putea fi într-o creştere spectaculoasă. Paul Allen explică situaţia actuală într-un entry ce datează de ieri pe profilul său Google +: „Ultima mea estimare arată că sunt aproximativ 9.3 milioane de utilizatori actuali. Asta înseamnă că 2.2 milioane de oameni şi-au făcut un cont în ultimele 32-34 ore. Din punctul meu de vedere Google + va ajunge lejer la 10 milioane până mâine, şi ar putea să ajungă chiar la 20 milioane până în week-end.”

Dacă estimarea se va adeveri, va ridica cu siguranţă mai multe sprâncene în tabăra Facebook. O creştere de o asemenea magnitudine e fără îndoială impresionantă. Majoritatea reţelelor de socializare s-au dezvoltat în decursul a mai multor ani, spre deosebire de Google + care s-a bucurat de un răspuns rapid şi copleşitor din partea utilizatorilor acestor tipuri de servicii.

Google + e cea mai nouă, şi, cel puţin până acum, cea mai redutabilă încercare a companiei americane de a se aventura în industria dominată de Facebook.

Etichete: , , , ,