Android 3.2 pe Motorola Xoom

Scris de | 14 iulie, 2011
Android 3.2 pe Motorola Xoom

Mult-aşteptatul update la sistemul de operare oferit de Google va sosi în curând pe tableta Xoom. Un reprezentant Motorola a declarat pentru site-ul de specialitate CNET că actualizarea a început deja să apară pe mai multe dispozitive.

Motorola Xoom va fi prima tabletă Android care va beneficia de versiunea 3.2 a sistemului de operare. Motorola va lansa update-ul pentru tableta emblematică în mai multe faze, până când fiecare proprietar se va putea bucura de noile caracteristici ale programului.

Printre actualizările din Android 3.2 se numără o soluţie de optimizare a ecranului – care va apărea pe bara de sistem cu opţiunile Stretch to Full şi Zoom to Fill Screen – pentru a acomoda tabletele cu display de 7 inchi, 10 inchi şi aşa mai departe.

Mai mult, noua versiune va include suport pentru procesoarele Qualcomm, nu doar NVIDIA. Deşi majoritatea tabletelor Android au un procesor de la compania americană, Media Pad-ul de la Huawei are, spre exemplu, un procesor-dual core Snapdragon.

Android 3.2 va fi, cel mai probabil, ultima actualizare a sistemului de operare supranumit şi Honeycomb, înainte de lansarea lui Ice Cream Sandwich, ce va avea loc la finele acestui an.

Etichete: , , , , , , ,