Tarife noi de la Vodafone şi smartpone-uri la preţuri promoţionale

Scris de | 15 iulie, 2011
Tarife noi de la Vodafone şi smartpone-uri la preţuri promoţionale

Vodafone România a anunţat astăzi noi opţiuni prin care clienţii noi sau cei care îşi reînnoiesc abonamentul pot alege să-şi dubleze fie minutele incluse, fie traficul de internet. Abonamentele vin la pachet cu smartphone-uri la preţuri promoţionale.

Clienţii Vodafone care încheie un nou contract sau îşi reînnoiesc abonamentul existent pot beneficia, la alegere, fie de dublarea minutelor incluse în abonament (minute în reţea sau minute naţionale), fie de dublarea traficului inclus în opţiunile de internet pe mobil (2x50MB sau 2x250MB). Oferta se aplică pachetelor smartphone şi celor non-smartphone şi este valabilă începând cu planul tarifar Vodafone Complet 500, timp de trei luni de la data activării.

Vodafone introduce aceeaşi ofertă pentru serviciile pe bază de abonament şi în cazul pachetelor BlackBerry: clienţii beneficiază automat de dublarea minutelor în reţea şi naţionale, plus trafic nelimitat, începand cu Vodafone Complet 800.

Mai mult, clienţii Vodafone pot achiziţiona telefoane mobile performante la preţuri speciale, împreuna cu noua ofertă: Vodafone Smart, cu preţuri începând de la 0 euro, Samsung Galaxy Gio, cu preţuri începând de la 9 euro, HTC Wildfire S, cu preţuri începând de la 49 euro şi HTC Sensation, cu preţuri începând de la 139 euro.

Clienţii serviciilor pe bază de abonament mai pot alege un terminal din seria non-smartphones, la preţuri foarte avantajoase: Vodafone 455, la 0 euro, Nokia C2-01, la 19 euro, Nokia C3, la 39 euro, cu abonamentul Vodafone Complet 500 încheiat pe 2 ani.

Pe lânga astea, noile extraopţiuni oferă clienţilor care călătoresc în Europa, care se afla în vacanţă sau în călătorii de afaceri pe timpul verii, minute duble internaţionale în extraopţiunile 50 min internaţional fix Europa (1.5 €/luna) şi 25 min internaţional fix & mobil Europa (2.5 €/luna).

În plus, clienţii au la dispoziţie alte 3 extraopţiuni care le oferă beneficii pentru apelurile către destinaţii fixe internaţionale din Europa, pentru care, de asemenea, este valabilă dublarea minutelor incluse timp de 3 luni (30×2 minute Europa fix la 2.48 EUR/luna , 60×2 minute Europa fix la 3.72 EUR/luna si 120×2 minute Europa fix la 7.20 EUR/luna).

Clienţii care doresc să beneficieze de convorbiri către reţele fixe, atât naţional cât şi internaţional, beneficiază acum de noi extraopţiuni Zona Mea: extraopţiunea Zona Mea 100, cu 100 minute naţionale fix & internaţionale (Europa fix şi SUA, Canada, Israel fix şi mobil) la1 €/lună, plus dublu minute în primele 3 luni şi extraoptiunea Zona Mea 1000, cu 1000 minute naţionale fix şi internaţionale (Europa fix şi SUA, Canada, Israel, fix şi mobil) la 3 EUR/lună.

Pentru a beneficia de minutele din extraopţiunile Zona Mea, clienţii trebuie să aleagă zona de unde vor să le folosească, prin apel gratuit la *ARIE (*2743).

Etichete: , , , , , ,