Netflix pe Nintendo 3DS

Scris de | 16 iulie, 2011
Netflix pe Nintendo 3DS

Abonaţii serviciului Netflix care au un plan de streaming nelimitat pot acum să se uite la cele mai noi filme sau la episoadele serialului TV preferat direct de pe dispozitivul lor Nintendo 3DS.

Posibilitatea de a urmări filme prin Netflix pe dispozitivul protabil Nintendo 3DS oferă un plus de atractivitate aparatului de gaming. În medie, aproximativ 1.5 milioane de abonaţi folosesc zilnic serviciul Netflix pe consola Wii, fratele mai „mare” a 3DS-ului.

Streaming-ul se face cu ajutorul unei aplicaţii speciale care rulează filmele în 2D pe ecranul superior al aparatului Nintendo 3DS. Utilizatorii vor avea acces, în curând, la o librărie specială de filme selecte pe care vor putea să le vadă în 3D fără a avea nevoie de ochelari. Aplicaţia se găseşte acum pe magazinul on-line Nintendo eShop şi poate fi descărcată gratuit.

„Noua aplicaţie Netflix arată minunat. Oferă proprietarilor de Nintento 3DS acces la o mulţime de filme şi seriale TV, pe care pot să le urmărească la propria alegere cu ajutorul unei conexiuni WiFi. Nintendo 3DS într-adevăr oferă pentru fiecare câte ceva.”

Serviciul Netflix e disponibil, din păcate, doar în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Etichete: , , , , ,