HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S II: Performanţe testate cu aplicaţia Vellamo

Scris de | 18 iulie, 2011
HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S II: Performanţe testate cu aplicaţia Vellamo

telefon htcExperţii de la Qualcomm au lansat recent Vellamo Mobile Web Benchmark, o aplicaţie extrem de bună care permite testarea smartphone-urilor , motiv pentru care am decis să îţi prezentăm câteva rezultate obţinute de connect şi de către cititori, rezultate ale unor telefoane precum HTC Desire HD, Samsung Galaxy S II sau Sony Ericsson Xperia Arc.

Aplicaţia celor de la Qualcomm evaluează performanţele browsere-lor web pe dispozitivele cu Android, oferind date importante despre stabilitate, incluzând partea de reţea, JavaScript, rendering sau experienţa utilizatorului.

Am rulat aplicaţia pe un HTC Desire HD, iar pentru precizie am realizat două teste. Rezultatele în puncte au fost de 647 şi respectiv 648.

Vellamo îţi oferă la final un grafic în care telefonul tău este comparat cu alte zece smartphone-uri de pe piaţă, tabel care însă omite scorul precis afişând doar o estimare vizuală a performanţelor. Cu toate acestea, este evident că Desire HD se situează în aceeaşi zonă cu HTC Desire S, însă rămâne puţin în urma modelului HTC Sensation la capitolele Rendering şi JavaScript.

De altfel, graficul prezintă un scor de peste 800 de puncte pentru Sensation şi de doar 648 pentru Desire HD.

Din datele oferite de cititori, Samsung Galaxy S II a obţinut un scor greu de bătut, de 917, respectiv 921 de puncte, iar Sony Ericsson Xperia Arc de 640, respectiv 650 de puncte.

Etichete: , , , , , , ,