Lenovo IdeaPad P1– Tabletă cu Windows 7

Scris de | 20 iulie, 2011
Lenovo IdeaPad P1– Tabletă cu Windows 7

Lenovo va lansa 3 modele proprii de tablete care ţintesc iPad-ul, liderul inconfundabil al pieţei. Modelele ThinkPad şi K1 vor avea sistemul de operare Android Honeycomb 3.1, în timp ce IdeaPad P1 va rula celebrul Windows 7.

Lenovo IdeaPad K1

Modelul K1 are un display de 10.1 inchi la o rezoluţie de 1280 x 800, 1GB RAM, o capacitate de stocare de până la 64GB, conexiune Bluetooth, Wi-Fi şi un procesor NVIDIA Tegra 2. Tableta mai are o cameră frontală de 2 megapixeli şi una în spate de 5 megapixeli şi o baterie cu o autonomie de până la 10 ore. IdeaPad K1 poate fi comandat începând de azi şi va fi disponibil din august în Statele Unite şi la nivel global din al treilea trimestru.

Lenovo ThinkPad

Al doilea model din trio-ul de la Lenovo se adresează clienţilor din clasa business. Cu toate că din punct de vedere al hardware-ului – procesor Tegra 2, 2 camere, display – şi software-ului – Android Honeycomb 3.1 – se aseamănă foarte mult cu modelul K1, designul îi oferă o notă de originalitate. În plus, tableta dispune şi de conexiune 3G şi se va vinde la pachet cu un stylus pentru a facilita lucrul cu diferite documente. Disponibilitatea tabletei e asemănătoare cu cea a modelului K1.

Lenovo IdeaPad P1

Spre deosebire de modelele deja prezentate, care folosesc Android, IdeaPad P1 rulează sistemul de operare Microsoft Windows 7 şi are un procesor Intel de 1.5 GHz, nu unul de la NVIDIA. Tableta are un display de 10.1 inchi, stocare SDD de până la 64 GB, memorie RAM de până la 2 GB, suport pentru stylus, dar, în mod surprinzător, nu beneficiază de o cameră în spate, doar de una frontală, de 2 megapixeli. IdeaPad P1 va apărea pe piaţă în al treilea trimestru al anului.

Etichete: , , , , , , , ,