Câştigătorii NetRiders 2011, premiaţi de Cisco

Scris de | 21 iulie, 2011
Câştigătorii NetRiders 2011, premiaţi de Cisco

Competiţia de reţele de internet NetRiders, desfăşurată recent în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia şi CSI şi-a desemnat câştigătorii.

NetRiders este un concurs de reţele desfăşurat la nivel mondial, creat de Cisco Networking Academy. În concurs se testează atât elemente teoretice din curricula CCNA cât şi activităţi de simulare care utilizează Cisco Packet Tracer. Acest soft permite studenţilor să construiască, să configureze şi să depaneze reţele virtuale singuri sau în colaborare cu alţi studenţi şi este o unealtă de predare şi învăţare populară în academii.

Competiţia sprijină învăţarea şi se bazează pe competenţele pe care le dobândesc studenţii în cadrul pregătirii lor, în acelaşi timp cultivând ideea că participanţii sunt parte a unei singure comunităţi online, colaborând între ei într-o serie de activităţi comune, utilizând aceleaşi instrumente.

Câştigătorii celor cinci categorii de mai jos vor merge într-o excursie de studiu, sponsorizată de Cisco, în  Silicon Valley, în luna ianuarie 2012.

Cel mai bun scor feminin: Lucia Roşculete, România

Cel mai bun scor masculin: Liviu-Valentin Bleotu, România

Câştigător Europa de Vest: Fabian Gampfer, Germania

Câştigător Europa Centrală şi de Est, Rusia / CSI: Viliam Straka, Slovacia

Câştigător MEA: Raymond Mazibuko, Africa de Sud

Etichete: , ,