Joacă Angry Birds pe TV cu noile playere Roku

Scris de | 21 iulie, 2011
Joacă Angry Birds pe TV cu noile playere Roku

Cei de la Roku, reconoscuţi pentru playerele lor de multimedia streaming au lansat recent trei noi modele îţi permit să joci Angry Birds, pe ecranul uriaş al unui HDTV. Cele trei playere, Roku 2 HD, Roku 2 XD şi Roku XS au fost create pentru a oferi atât redare multimedia de calitate cât şi posibilitatea de a juca titluri celebre, cum este şi Angry Birds, cu ajutorul unei telecomenzi cu senzori de mişcare, denumită Roku Game Remote.

Modelul de top Roku 2 XS mai oferă pe lângă conexiunea WiFi şi Bluetooth şi un port Ethernet pentru o conexiune prin cablu, precum şi un port USB pentru a reda muzică, filme sau fotografii direct de pe stick-ul de memorie.

Playerul Roku 2 HD suportă video-uri până la 720p HD, în tip ce Roku 2 XP se descurcă cu 1080p.

Platforma Roku 2 oferă până acum peste 300 de canale de streaming, anunţând lansarea pe viitor a unui canal de Facebook, AOL HD şi FOXNews, precum şi de noi jocuri din seria Angry Birds cum ar fi Angry Birds Rio sau Angry Birds Seasons.

Cele trei playere vor fi disponibile de la finalul lunii iulie, la preţuri de 59.99 dolari pentru Roku 2 HD, 79.99 pentru Roku 2 XD şi 99.99 pentru Roku 2 XS.

Etichete: , , , , ,