Comic-Con 2011: Află cum vor arăta personajele din The Avengers

Scris de | 24 iulie, 2011
Comic-Con 2011: Află cum vor arăta personajele din The Avengers
Marvel.com

Cei de la Marvel le-au oferit o surpriză de zile mari celor prezenți la Comic-Con 2011 prin dezvăluirea a 7 postere care ne prezintă personajele din mult așteptatul The Avengers: Black Widow, interpretată de Scarlett Johansson, Thor, Iron Man, Captain America, Hawkeye sau agenții S.H.I.E.L.D.

De noul look al legendarilor eroi s-au ocupat Ryan Meinerding și Charlie Wen, două nume a căror muncă a putut fi apreciată în alte  filme recent lansate cu super eroi.

Wen, spre exemplu, a creat imaginea mai multor personaje cheie din noul Thor, inlcusiv pe cea a lui Loki, Thor sau Sif.

Meinerding a explicat că procesul de creație pentru The Avengers a fost unul extrem de complex, fiecare personaj având un alt gen de constum cu propriul său stil, de la cele clasice din piele sau material textil, la cele create din materiale speciale, cum este costumul lui Iron Man.

Se pare însă că tranziția din paginile benzilor desenate pe marele ecran a fost gustată de fanii care au avut ocazia să arunce o privire în premieră asupra posterelor, la Comic-Con.

The Avengers, regizat de Joss Whedon va sosi în cinematografele de pe întreg globul începând cu 4 mai 2012.

Pentru a descoperi și celelalte postere Marvel, poți accesa site-ul http://marvel.com/news/story/16344/visualizing_the_marvel_cinematic_universe

 

Etichete: , , , , , ,