Comic-Con: Imagini noi din Lost

Scris de | 25 iulie, 2011
Comic-Con: Imagini noi din Lost

Damon Lindelof şi Carlton Cuse, creatorii serialului arhicunoscut Lost, şi-au făcut o apariţie neaşteptată la panel-ul „Totally Lost: One Year Later” din cadrul conferinţei Comic-Con. Cei doi au debutat cu această ocazie imagini noi din serialul încheiat anul trecut.

O scenă de 3 minute scoasă din finala primului sezon explică, teoretic, linia narativă enigmatică a seriei. Clipul îi arată pe cei doi fraţi Jacob şi Omul Negru certându-se, ceea ce dovedeşte faptul că cei doi creatori au ştiut direcţia în care se va îndrepta serialul încă din primul sezon.

Clipul naşte –în mod caracteristic pentru Lost – mai multe întrebări: De ce nu am ştiut de existenţa acestui clip până acum? De ce au aşteptat creatorii atâta vreme să ne prezinte scena cu Jacob şi Omul Negru? Chiar a fost filmat clipul în urmă cu 6 – 7 ani? Clipul oferă, totuşi, o doză suspectă de convenabilitate pentru explicarea firului poveştii de pe insulă.

Scriitori au admis, mai apoi, că scena respectivă nu a fost filmată acum 6 ani. De fapt, cei doi am filmat clipul cu regizorul Jack Bender acum câteva săptămâni. Motivul? Să facă o glumă pe seama fanilor – cunoscuţii ca fiind mult prea serioşi când vine vorba de serial – prezenţi la Comic-Con.

Scena în discuţie poate fi urmărită pe site-ul oficial ABC, televiziunea care a rulat celebrul serial.

Lost a fost unul dintre cele mai de succes drame din istoria serialelor americane.

Etichete: , , , , ,