Creează-ţi propriul personaj din Futurama sau South Park

Scris de | 26 iulie, 2011
Creează-ţi propriul personaj din Futurama sau South Park

Două aplicaţii oferite de MTV Networks pentru iOS îţi oferă posibilitatea de a-ţi crea propriul personaj din celebrele seriale animate Futurama şi South Park. Amuză-ţi prietenii cu avatarul tău animat!

Futurama Head in a Jar

Cu această aplicaţie lansată recent de MTV Networks poţi să-ţi creezi propriul „cap în borcan”. În serialul creat de Matt Groening – cunoscut pentru celebrul The Simpsons – un „cap în borcan” e singura metodă de conservare a unui personaj după ce şi-a „uzat” corpul. Persoana din bocran poate, teoretic, trăi veşnic. Spre exemplu, un personaj celebru care a fost „păstrat” într-un borcan a fost capul lui Richard Nixon, preşedintele planetei Terra în Futurama.

Capul din borcan poate fi personalizat până şi cu trăsături împrumutate de la roboţii sau extratereştrii din serial, şi poate fi postat pe Twitter, Facebook sau folosit ca imagine de fundal pe iPhone.

Futurama Head in a Jar se găseşte pe App Store şi poate fi descărcată acum gratuit.

South Park Avatar Creator

A doua aplicaţie oferită de MTV Networks te lasă să-ţi creezi propriul personaj din South Park, celebrul serial care îşi celebrează anul acesta cel de-al cincisprezecelea sezon. Spre deosebire de Futurama Head in a Jar, cu South Park Avatar Creator poţi să-ţi personalizezi întregul corp cu îmbrăcăminte, accesorii, coafuri şi modele de tricouri inspirate din serialul controversat. Mai mult, poţi adăuga un fundal bazat pe diferite locaţii din South Park ca sala de clasă a domnului Garrison sau centrul oraşului.

La fel ca şi în Futurama Head in a Jar, poţi să-ţi postezi rezultatul final pe cele mai importante reţele de socializare.

South Park Avatar Creator se găseşte acum în App Store la preţul de 0.99 dolari.

Etichete: , , , , , , ,