Noile telefoane BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Torch 9810 ar putea fi lansate azi

Scris de | 26 iulie, 2011
Noile telefoane BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Torch 9810 ar putea fi lansate azi

blackberry 9900Research in Motion a anunţat ieri pe pagina lor oficială Twitter că vor posta în cursul zilei de marţi detalii despre noile dispozitive BlackBerry ce rulează sistemul de operare OS 7. Tweet-ul a fost acompaniat de un mesaj la fel de interesant pe Facebook.

Tweet-ul în discuţie a fost postat aseară şi conţine informaţii deosebit de interesante: „Noile dispozitive BlackBerry, cu noul nostru OS BlackBerry 7, sunt pe drum! Reveniţi mâine pentru detalii”.

Mai mult, un mesaj ceva mai enigmatic, dar la fel de semnificativ, a apărut pe Facebook-ul oficial BlackBerry: „Ce e strălucitor, nou şi sociabil? Noi vrem să vă spunem totul despre el. Puteţi ghici despre ce e vorba? Reveniţi mâine pentru detalii!”

Aceste două mesaje au pus pe jar comunitatea fanilor companiei din Canada şi au dat startul unui flux de zvonuri pe site-urile de specialitate. În orice caz, un lucru e sigur: noile smartphone-uri Bold şi Torch se află la orizont, cel mai probabil modelele BlackBerry Bold 9900/9930 şi BlackBerry Torch 9810.

Rămâi pe www.connect.ro pentru ultimele detalii legate de dispozitivele BlackBerry 7.

Etichete: , , , , , , , ,