Asus ROG G74Sx lansat în România: 3D şi Intel Core i7

Scris de | 27 iulie, 2011
Asus ROG G74Sx lansat în România: 3D şi Intel Core i7

Asus a anunţat astăzi lansarea în România a laptopului Asus ROG G74Sx, a patra generaţie a seriei G. Modelul echipat cu un procesor Intel Core i7 şi compatibil cu 3D este dedicat pasionaţilor de jocuri.

Asus ROG G74Sx e laptopul perfect pentru gamerii autohtoni care preferă să se joace pe un dispozitiv portabil. În România vor fi disponibile două modele G74Sx. O configurație cu procesor Intel Core i7 2630QM, hard hibrid 500GB SSH 7200 RPM, 8G RAM DDR3 și ecran Full HD şi una cu 160GB SSD și hard disk de 750GB 7200 RPM, RAM 16G DDR3, ecran Full HD & 3D, ochelari 3D și sistem de operare Windows 7 Ultimate.

Printre caracteristicile laptop-ului se numără:

Video 3D

ROG G74Sx valorifică specificaţii de top într-o experienţă 3D portabilă, fiind optimizat pentru crearea, editarea şi vizualizarea conţinutului video 3D. Laptopul integrează sistemul NVIDIA 3D Vision precum şi 3DTV Play, utilizatorii putând urmări materiale video 3D atât pe ecranul portabilului, cât şi pe un televizor 3D de înaltă rezoluţie. Experienţa audio-vizuală 3D este completată de EAX Advanced HD 5.0, un sistem de sunet ultra-realist.

Design îmbunătăţit, upgrade-uri facile

Similar predecesorului său în privinţa design-ului, ROG G74Sx aduce o serie de îmbunătăţiri menite să simplifice operaţiunile de upgrade şi să amplifice confortul sesiunilor de gaming.

Palm rest-ul oferă o senzaţie plăcută la atingere, iar tastatura înclinată la 5 grade este mai spaţiată, inclusiv în zona tastelor numerice şi a celor direcţionale. Pasionaţii de jocuri vor aprecia şi tasta Shift supradimensionată.

Sistemul de ventilaţie se află în partea din spate şi a fost îmbunătăţit la rândul său, fiind format acum din două ventilatoare inteligente, care răcesc în mod independent procesorul şi nucleul grafic. Sistemul de răcire evacuează aerul cald prin fantele estetice din spate, iar nivelul redus de zgomot favorizează jocul îndelungat.

Easy Upgrade Cover

Utilizatorul poate desface cu o simplă monedă panoul de sub G74Sx și să schimbe memoria sau hard disk-ul , într-un mod simplu, rapid şi uşor. Cu suportul necesar pentru 16GB memorie şi două sloturi pentru hard disk-uri, capacul Easy Upgrade Cover va fi singura parte deschisă când va veni timpul pentru un upgrade.

Preţul pentru prima configuraţie va fi în jur de 4699 RON (TVA inclus), iar pentru cea de-a doua configuraţie preţul se va ridica la aproximativ 8199 RON (TVA inclus).

Etichete: , , ,