Campania Safe Drive „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini” continuă şi în luna august

Scris de | 2 august, 2011
Campania Safe Drive „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini” continuă şi în luna august

Germanos Telecom România a anunţat astăzi continuare campaniei de promovare a mesajului educaţional de siguranţă la volan Safe Drive „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini”. A patra ediţie a campaniei are ca scop educarea şoferilor să utilizeze sistemele hands-free pentru a putea vorbi legal la telefonul mobil în timp ce conduc.

Campania din acest an s-a concentrat pe două direcţii principale: promovarea mesajului campaniei în mediul online, prin utilizarea reţelelor sociale, respectiv oferirea de discounturi la achiziţia de kit-uri hands-free Plantronics din magazinele Germanos.

Pentru a promova mesajul educaţional, Germanos a lansat o pagină dedicată campaniei pe Facebook, numită „Grupul şoferilor cu handsfree”, care a ajuns la aproape 10.000 de fani în doar câteva săptămâni, mulţumită dezbaterilor şi concursurilor lansate.

Plantronics s-a alăturat Germanos într-o campanie fără precedent şi a oferit consumatorilor discounturi la achiziţionarea de kituri hands-free.

“Abordarea noastră educaţională continuă, în semn de responsabilitate faţă de consumatorii noştri, care trebuie să conştientizeze faptul că utilizarea unui kit hands-free este nu doar o cerinţă legală, ci şi o metodă eficientă pentru o călatorie sigura. În plus, deoarece telefonia mobilă face parte tot mai mult din viaţa noastră, cu toţii ar trebui să învăţăm cum să ne bucurăm de ea fără a ne pune în pericol pe noi sau pe ceilalţi participanţi la trafic. De aceea, am decis să continuăm campania împreună cu Plantronics şi în august”, a declarat într-un comunicat de presă Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Germanos Telecom România.

Campania Safe Drive “Ţine-ţi viaţa în propriile mâini” va continua până la finele lunii august.

Etichete: , , , , ,