BlackBerry Torch 9810 îşi face apariţia pe site-ul AT&T cu suport pentru 4G

Scris de | 3 august, 2011
BlackBerry Torch 9810 îşi face apariţia pe site-ul AT&T cu suport pentru 4G

Mult-aşteptatul BlackBerry Torch 9810, cunoscut şi sub denumirea de Torch 2, a apărut astăzi pe site-ul AT&T, cea mai mare reţea de telefonie mobilă din Statele Unite. Aparatul rulează noul sistem de operare BlackBerry 7 şi are suport pentru conexiunea ultra-rapidă 4G.

Au apărut, în sfârşit, primele detalii legate de cele 7 dispozitive cu BlackBerry 7 promise de către compania canadiană la întâlnirea anuală a acţionarilor de la mijlocul lunii iulie. Spre surprinderea fanilor şi a jurnaliştilor, primul aparat care a apărut în oferta unei reţele americane nu a fost modelul BlackBerry Bold 9900/9930, ci noul Torch 9810.

Informaţiile de pe site-ul oficial AT&T în legătură cu dispozitivul cu tastatură extractibilă relevă o îmbunătăţire semnificativă a părţii hardware în comparaţie cu primul Torch. BlackBerry Torch 9810 are un procesor de 1.2 GHz, o memorie internă de 8 GB (cu posibilitatea de a extinde spaţiul de stocare până la 32GB) şi suport pentru 4G, care oferă cea mai rapidă viteză de conectare la internet pentru smartphone-uri.

În ceea ce priveşte partea software, modelul va rula, după cum era de aşteptat, sistemul de operare BlackBerry 7.

BlackBerry Torch 9810 va fi disponibil „în curând” în oferta reţelei AT&T.

Etichete: , , , , , ,