eMAG a vandut 1000 de laptopuri HP in doar cateva ore

Scris de | 4 august, 2011
eMAG a vandut 1000 de laptopuri HP in doar cateva ore

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a vândut 1000 de laptopuri HP în doar câteva ore, stabilind un nou record de vânzari pe piața de laptopuri printr-o campanie derulată împreună cu HP.

Campania a fost lansată pe 2 august și a oferit o reducere de 30% pentru 7 modele de notebookuri, fiind disponibileeMAG, cel mai mare magazin online din România, a vândut 1000 de laptopuri HP în doar câteva ore, stabilind un nou record de vânzari pe piața de laptopuri printr-o campanie derulată împreună cu HP. 1000 de unitați.

Potrivit estimărilor, în mod normal acest stoc de laptopuri ar fi fost epuizat în aproximativ o luna.

Campania a generat și un record de trafic pe site-ul eMAG.ro, aducând 40.000 de vizitatori doar pe pagina promoției în câteva ore. Vârful de comenzi (pentru toate produsele din ofertă) a fost in jurul orei 10, când s-a înregistrat in medie o comandă/secundă timp de aproape 15 minute.

“Rezultatele campaniei derulate împreună cu eMAG au depăşit orice aşteptări şi ne-au generat un record de vânzări pe zi, iar vizibilitatea ofertei noastre a crescut semnificativ din momentul în care am lansat promoţia. Practic, de cel puţin 15 ori mai mulţi clienţi decât într-o zi obişnuită au vizualizat ofertele de notebook-uri HP chiar din primele ore ale campaniei,” a declarat Tiberiu Dobre, Country Manager HP PSG România.