Pioneer a lansat modele Elite SC-57 şi SC-55, cele mai puternice recievere lansate până acum de compania japoneză

Scris de | 5 august, 2011
Pioneer a lansat modele Elite SC-57 şi SC-55, cele mai puternice recievere lansate până acum de compania japoneză

Pioneer Electronics Inc. a anunţat ieri noile modele de recievere SC-57 şi SC-55 din seria high-end Elite, catalogate ca fiind cele mai bune lansate până acum de compania japoneză. Tehnologia Pioneer Class D3 integrată oferă o redare deosebită a sunetului şi a conţinutului video din surse precum discurile Blu-Ray.

Amplificatoarele cu Class D3 pot distribui cu o eficienţă ridicată cea mai mare putere de redare oferită până acum de către Pioneer la toate canalele cu o distorsiune ultra-scăzută. Ambele recievere dispun, de asemenea, de caracteristici avansate de reţea precum Apple AirPlay, reţea certificată de DLNA, radio prin internet şi aplicaţiile Pioneer dedicate pentru iPhone, iPad şi iPod Touch.

„Aceste recievere pot reproduce cu adevărat dinamica sunetului necomprimat din soundtrack-urile venite din surse precum Blu-Ray-urile. Noua tehnologie de amplificare Class D3 integrată în cele două recievere ilustrează capabilităţile de inginerie ale companiei şi dovedeşte în continuare expertiza noastră în domeniul home theater.” a declarat într-un comunicat de presă Chris Walker, directorul AV la marketing şi planificarea produselor din divizia Home Entertainment, Pioneer Electronics.

Noile recievere SC-57 şi SC-55 sunt disponibile acum la magazinele autorizate Pioneer.

Etichete: , , , , , , ,