Apple îşi goleşte magazinele din Londra în anticiparea unor eventuale atacuri

Scris de | 10 august, 2011
Apple îşi goleşte magazinele din Londra în anticiparea unor eventuale atacuri

Violenţele din Londra nu au trecut neobservate de gigantul Apple. În urma celor întâmplate la periferia capitalei britanice, mai multe magazine din Liverpool, Manchester şi Kent au fost închise de frica unor potenţiale atacuri.

Revoltele din stradă a tinerilor londonezi au ajuns să devină, în doar câteva zile, o problemă extrem de serioasă pentru autorităţi. După 3 nopţi de violenţe ce s-au soldat cu vandalizarea mai multor magazine şi proprietăţi publice, tinerii au furat o multitudine de produse printre care console X-Box, iPhone-uri şi alte dispozitive IT.

În consecinţă, Apple a ordonat să se golească rafturile din mai multe magazine, decizie luată, fără îndoială, pentru a evita eventuale atacuri. Magazinele companiei lui Steve Jobs din Liverpool şi alte oraşe britanice nu mai au literalmente niciun produs de vânzare.

Din păcate, se preconizează că aceste violenţe vor continua şi în alte oraşe din Marea Britanie. Aseară manifestaţiile de ostilitate s-au calmat în Londra, dar s-au mutat în alte oraşe precum Birmingham, Salford şi Manchester.

Această măsură de la Apple se va menţine, cel mai probabil, până după ce se vor calma spiritele în Regatul Unit.

Etichete: , , , ,