Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei va construi un parc de distracţii inspirat din Star Trek

Scris de | 10 august, 2011
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei va construi un parc de distracţii inspirat din Star Trek

Dacă ar fi să ghiceşti ţara în care se va deschide un parc de distracţii dedicat Star Trek, probabil că Iordania ar fi ultima pe listă. Cu toate acestea însă, se pare că regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, un mare fan al serialului-cult, are în minte exact ţelul sus-menţionat pentru 2014.

Complexul de divertisment de care s-ar bucura până şi căpitanul Kirk se va deschide peste aproximativ 3 ani şi va fi situat în interiorul staţiunii Red Sea Astrarium, din regiunea Aqaba. Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei – care pe vremea când era prinţ a jucat în filmul Star Trek : Voyager – va fi principalul investitor în proiectul care va costa aproximativ 1.5 miliarde de dolari.

Rubicon Group Holding, dezvoltatorul proiectului, a declarat într-un articol publicat de MSNBC că “centrul staţiunii cu temă Star Trek va oferi o varietate bogată de experienţe futuristice, culminând cu o aventură de simulare a zborului intergalactic state-of-the-art, ce propulsează experienţa de divertisment la noi înălţimi.”

Parcul de distracţii Star Trek va fi construit sub licenţă oficială de la CBS Consumer Products şi se va deschide, după estimările actuale, cândva în 2014.

Etichete: , , , ,