Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 poate fi achiziţionată acum în Uniunea Europeană

Scris de | 17 august, 2011
Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 poate fi achiziţionată acum în Uniunea Europeană

Curtea de Instanţă Regională din Dusseldorf a socotit că decizia iniţială prin care a interzis comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 pe teritoriul Uniunii Europene a fost exagerată şi nefondată. Astfel, decizia preliminară a fost reconsiderată şi aplicată doar pe teritoriul Germaniei.

Veşti bune pentru tabăra companiei coreene: tableta emblematică Samsung Galaxy Tab 10.1 va putea fi achiziţionată în Uniunea Europeană, mai puţin în Germania.

Dacă ieri am aflat că Samsung va ataca în 25 august decizia câştigată de Apple săptămâna trecută, prin care a stopat comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 în ţările din UE, acum saga rivalităţii dintre cele două companii continuă după ce instanţa din Dusseldorf a decis să restricţioneze sentinţa pe teritoriul Germaniei, relatează Reuters.

Această mică victorie nu va schimba planurile iniţiale ale companiei Samsung de a ataca decizia pe 25 august. De data aceasta însă, miza s-a schimbat. Samsung va lupta pentru libertatea de a oferi tableta pe piaţa germană.

Rămâi pe connect.ro pentru a afla ultimele detalii legate de recursul din 25 august al companiei Samsung.

Etichete: , , ,