BRD Nastase Tiriac Trophy, sponsorizat de Vodafone

Scris de | 18 august, 2011
BRD Nastase Tiriac Trophy, sponsorizat de Vodafone

Vodafone România a anunţat ieri că va sponsoriza prima ediţie a turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, ce va avea loc în perioada 17-25 septembrie. Mai mult, Vodafone va organiza şi Women’s Day, zi dedicată femeilor pasionate de tenis, şi Journalists’ Tournament, o competiţie gratuită pentru jurnalişti.

Women’s Day va avea loc în 25 septembrie şi va fi organizat pentru 1.000 de femei pasionate de tenis, care vor avea acces gratuit la turneu şi vor putea participa la o sesiune foto alături de Horia Tecău şi multe altele.

De asemenea, în perioada competiţiei, Vodafone România va organiza Turneul Jurnaliştilor, ce începe în data de 22 septembrie, cu participarea deschisă a tuturor jurnaliştilor pasionaţi de tenis.

Clienţii Vodafone România vor avea acces, prin portalul mobil Vodafone live!, la o galerie de imagini de la turneu şi vor putea urmări programul competiţiei, precum şi rezultatele înregistrate.

În fiecare zi a turneului, spectatorii vor putea interacţiona la standul Vodafone cu participanţii la turneu, care vor fi disponibili atât pentru sesiuni foto, cât şi pentru autografe. În plus, la stand vor fi expuse trofee importante câştigate de cunoscuţi tenismeni români.

Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy va avea loc în perioada 17-25 septembrie la Arenele BNR din Bucureşti.

Etichete: , , , ,