LG Optimus 3D: Află de la connect care sunt punctele sale forte

Scris de | 19 august, 2011
LG Optimus 3D:  Află de la connect care sunt punctele sale forte

Febra 3D s-a mutat de pe marele ecran pe ecranul touch, mai precis pe cel 3D LCD de 4.3 inchi al lui LG Optimus 3D.

Primul smartphone capabil de înregistrare, redare şi partajare în 3D lansat în România, a ajuns de curând în redacţia connect via Marketonline.

Ne aşteptam la ceva deosebit şi exact asta am primit. Lăsând puţin la o parte partea de 3D, terminalul oferit de LG Optimus 3D excelează la capitolele viteză, multimedia şi funcţionalitate fiind fără îndoială unul dintre cele mai speciale smartphone-uri de pe piaţa autohtonă.

Este în acelaşi timp un telefon cu dimensiuni peste medie, lucru de luat în seamă pentru cei ce ţin la detalii de acest gen.

Să revenim însă „elefantul din sufragerie”, adică sistemul 3D. LG Optimus 3D iese imediat în evidenţă prin cele două camere de 5 megapixeli aflate pe spatele telefonului, capabile de a face poze sau înregistrări video tridimensionale.

Dacă nu vrei să foloseşti opţiunea 3D pentru video, poţi oricând să schimbi pe 2D, şi să înregistrezi în format Full HD la rezoluţia 1080p. În urma testelor noastre, ambele variante au generat rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Pentru cei care vor să vizualizeze clipurile şi pozele pe un HDTV, conexiunea HDMI este binevenită.

Atât clipurile video cât şi fotografiile 3D pot fi vizionate pe ecranul telefonului fără a fi nevoit să porţi ochelari 3D. Merită menţionat faptul că imaginile şi videoclipurile au acea impresie de « adâncime » oferită de tehnologia 3D, dar această adâncime vine cu un cost destul de mare.

Fără vreo excepţie, toţi cei care am testat efectul 3D am exclamat, după aşteptatul Wow chiar e ceva special, un al doilea Wow, însă de data aceasta Wow ce mă dor ochii. Disconfortul variază însă şi poate fi redus serios dacă alegi un unghi de vizualizare potrivit şi dacă ţii fix telefonul.

O secţiune specială din meniu, Aplicaţii 3D, îţi oferă acces la jocuri 3D, cum ar fi Asphalt 6 sau NOVA, la camera 3D, clipurile video şi fotografiile 3D, precum şi la un meniu 3D special, denumit Lumea 3D.

Lăsând la o parte însă latura de 3D, LG Optimus 3D P920 rămâne un smartphone de top, cu specificaţii impresionante şi dotare remarcabilă. Arhitectura tri-duală a smartphone-ului – dual-core 1GHz, dual-channel şi dual-memory – nu a trecut neobservată. LG Optimus 3D se plasează printre cele mai rapide smartphone-uri testate de noi, ceea ce oferă un avantaj la navigarea pe internet sau prin meniuri.

Terminalul rulează versiunea 2.2 a sistemului de operare Android, cunoscut şi sub numele de Froyo.

LG Optimus 3D poate fi achiziţionat  la preţul de circa 2496 lei de la Marketonline, urmând link-ul acesta.

Etichete: , , , , , , ,