Nokia 700, Nokia 701 şi Nokia 600: Smartphone-uri cu Symbian Belle la preţuri accesibile

Scris de | 24 august, 2011
Nokia 700, Nokia 701 şi Nokia 600: Smartphone-uri cu Symbian Belle la preţuri accesibile

Nokia a anunţat astăzi lansarea a trei noi terminale dedicate publicului larg. Nokia 700, Nokia 701 şi Nokia 600 măresc gama de terminale Nokia Symbian, aducând noutăţi în materie de design, funcţii şi funcţionalitate la un preţ accesibil.

Toate cele trei terminale au sistem de operare Symbian Belle, fiind compatibile cu tehnologia NFC şi având cea mai personalizabilă interfaţă de până acum şi browsing mobil pe internet mult îmbunătăţit. Standardul NFC prezent pe cele trei noi terminale permite atât conectarea dispozitivelor între ele, cât şi  la diverse accesorii compatibile NFC precum seturi cu căşti Bluetooth, difuzoare sau handsfree.

“După experienţa interesantă oferită utilizatorilor prin prezentarea în urmă cu numai două luni a Symbian Anna, aducem acum această platformă la un alt nivel, prin prezentarea celei mai competitive versiuni Symbian din perspectiva experienţei utilizatorului”, a declarat într-un comunicat de presă Ilari Nurmi, Vice President Nokia.

Nokia 700 – Cu un volum de numai 50 centimetri cubi, o greutate de 96 grame şi dimensiunile 110×50,7×9,7 milimebri, Nokia 700 nu este doar cel mai compact smartphone din portofoliul Nokia Symbian, ci şi cel mai compact smartphone monobloc cu ecran tactil din lume. Dimensiunile reduse nu îi reduc deloc din funcţionalitate, terminalul fiind compatibil cu standardul de conectare prin atingere NFC şi dotat un procesor de 1 Ghz, ecran AMOLED ClearBlack de 3,2 inchi, memorie internă de 2GB (cu posibilitatea măririi capacităţii cu încă 32 GB prin card microSD), filmare video în format HD şi cameră foto de 5 megapixeli cu full focus şi LED flash.

Nokia 701 – Nokia 701 este un terminal elegant, subţire, având cel mai luminos ecran montat pe un telefon mobil vreodata; ecranul ClearBlack de 3,5 inchi face perfectă utilizarea atât în interior, cât şi în aer liber. Pentru conectivitate crescută cu alte dispozitive sau accesorii precum căşti sau difuzoare, Nokia 701 este compatibil cu standardul wireless NFC. Smartphone-ul Nokia 701 este dotat cu un procesor de 1GHz, camera foto full focus de 8 megapixeli cu dual LED flash şi zoom digital 2x, filmare video în format HD şi cameră secundară frontală. Dotările standard includ memorie internă de 8 GB, (cu posibilitatea măririi capacităţii cu încă 32 GB prin card microSD).

Nokia 600 – Smartphone-ul vine cu un sunet puternic şi o personalitate pe măsură într-un pachet compact, fiind smartphone-ul Nokia cu ce redă muzica cu cel mai puternic sunet, la o intensitate de până la 106 Phoni. Cu antenă radio FM integrată pentru ascultarea posturilor fără folosirea căştilor şi transmiţător FM ce permite redarea prin orice radio FM a muzicii stocate în telefon, Nokia 600 este visul oricărui împătimit al muzicii. Deşi cu un preţ mai redus decât terminalele Nokia 700 şi Nokia 701, Nokia 600 vine cu procesor de 1 GHz, camera foto de 5 megapixeli cu full focus, LED flash şi redare video in format HD, precum şi o memorie internă de 2 GB ce poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card microSD.

Etichete: , , , , ,