Aplicaţia comemorativă 9/11 va fi disponibilă în exclusivitate pe iPad

Scris de | 26 august, 2011
Aplicaţia comemorativă 9/11 va fi disponibilă în exclusivitate pe iPad

Se apropie aniversarea a 10 ani de la atentatele teroriste de la World Trade Center din New York. Cu această ocazie se va lansa o aplicaţie dedicată pentru iPad plină cu imagini şi conţinut multimedia ce prezintă în detaliu evenimentele din 9 septembrie 2001.

Aplicaţia „The 9/11 Memorial: Past, Present and Future”oferă 400 de poze şi ore întregi de material video de la atentate până în zilele noastre. Evenimentul, impactul şi reconstruirea memorialului de la Ground Zero sunt prezentate într-o aplicaţie optimizată pentru iPad.

Steve Rosenbaum, dezvoltatorul aplicaţiei, a declarat că decizia de a limita disponibilitatea aplicaţiei pe dispozitivul Apple a fost luată având în vedere popularitatea iPad-ului şi că „e pur şi simplu cel mai bun dispozitiv pentru a prezenta pozele şocante”.

The 9/11 Memorial: Past, Present and Future va putea fi descărcată pe gratis în perioada 1 – 12 septembrie. Ulterior, aplicaţia va costa 9.95 dolari, deci nu uita să-ţi notezi în calendar perioada de disponibilitate gratuită.

Etichete: , , , , , ,