Asus lansează placa video ROG MARS II dedicată gamerilor

Scris de | 26 august, 2011
Asus lansează placa video ROG MARS II dedicată gamerilor

Asus a anunţat ieri lansarea unei noi plăci grafice ROG. Modelul MARS II dedicat jocurilor video e construit pe baza a două nuclee grafice NVIDIA GeForce GTX 580.

Placa video super motorizată ROG MARS II atinge noi vârfuri ale performaţei. Aceasta funcţionează cu 22% mai rapid comparativ cu modelul de referinţă GeForce GTX 590 şi oferă un potenţial formidabil. ROG MARS II este atât de puternică încât poate rula cu uşurinţă toate jocurile cu suport nativ DirectX 11 la rezoluţii mai mari de 1080p şi cu setările pentru detalii reglate la nivelul maxim.

Cele două nuclee gemene GeForce GTX 580 şi cei 3GB de memorie rapidă GDDR5 reprezintă un nou etalon în dominaţia grafică ce se transpune în performanţe la nivel superlativ, căutate întotdeauna de jucătorii pasionaţi.

Disponibilă în ediţie limitată, placa ROG MARS II este construită pe baza a două nuclee grafice NVIDIA GeForce GTX 580 şi a unei memorii GDDR5 mamut de 3GB, cu ajutorul arhitecturii proprietare ROG, ce combină răcirea extremă si facilitatile extinse de overclocking pentru satisfacerea celor mai exigenţi utilizatori.

Etichete: , , ,