Update Android 2.3.4 pentru telefoanele Sony Ericsson Xperia

Scris de | 26 august, 2011
Update Android 2.3.4 pentru telefoanele Sony Ericsson Xperia

Sony Ericsson a anunţat odată cu noul Xperia neo V că toată gama de telefoane Xperia din 2011 va beneficia de un update Android Gingerbread 2.3.4 în luna octombrie. Ce aduce nou acest update? Ei bine, o mulţime de elemente interesante.

În primul rând vei avea acces la o nouă versiune a Facebook inside Xperia. Postarea, sharing-ul sau căutarea de prieteni este de acum mult mai rapidă şi mai intuitivă.

Cum tehnologia 3D câştigă din ce în ce mai mult teren, Sony introduce şi tehnologia 3D sweep panorama care îţi permite să salvezi imagini panoramice 3D pe care le poţi urmări apoi pe un televizor 3D.

Odată cu Android 2.3.4 sosesc şi noile funcţionalităţi din “ograda” Google, cum ar fi Google Talk cu Video Chat.

Alte funcţionalităţi sunt introducerea de text cu tehnologia Swipe, care îţi permite să scrii plimbând fluid degetul de pe o literă pe alta şi mult aşteptata funcţie de screen capture.

Update-ul la Android Gingerbread 2.3.4 pentru telefoanele Xperia va sosi în octombrie, utilizatorii urmând să primească o notificare, putând apoi descărca software-ul prin 3G, WiFi sau cu ajutorul software-ului PC companion prin PC.

Etichete: , , , ,