Urmăreste live tragerea la sorti pentru Grupele Europa League

Scris de | 26 august, 2011
Urmăreste live tragerea la sorti pentru Grupele Europa League

Steaua, Rapid şi Vaslui, alături de milioane de fani români, trăiesc azi emoţiile tragerilor la sorţi pentru grupele Europa League, eveniment care va fi transmis live pe site-ul UEFA, de la ora 14, direct din Monaco.

Dacă nu ai acces la web decât de pe smartphone poţi urmări tragerea la sorti live pentru Europa League cu ajutorul aplicaţiei UEFA gratuite pentru iOS.

Aceasta oferă într-o variantă extrem de bine organizată informaţii despre principalele competiţii UEFA, de la Champions League la Europa League.

Accesând secţiunea de News din zona dedicată Europa League ai acces azi la toate detaliile despre tragerile la sorţi la care vor participa echipele româneşti.

Steaua se va afla în cea de-a doua urnă valorică, scăpând de o serie de adversari de talia Lazio, Fulham sau Beşiktaş, urmând să întâlnească o singură echipă bine cotată printre care Schalke, Dinamo Kiev sau Tottenham.

Rapid va intra în urna a treia la tragerea Europa League, în timp ce Vaslui se află în urna a patra, cu perspectiva a trei adversari mai bine cotaţi şi un parcurs cel puţin dificil.

Fie că o faci de pe un PC, laptop, tabletă sau smartphone, nu rata tragerea la sorti pentru grupele Europa League de la ora 14.

Etichete: , , , , , ,