Samsung Galaxy S 2 atacă piaţa americană

Scris de | 31 august, 2011
Samsung Galaxy S 2 atacă piaţa americană

Terminalul emblematic Samsung Galaxy S II va fi lansat oficial în Statele Unite ale Americii şi va fi disponibil în reţelele AT&T, T-Mobile şi Sprint, în trei configuraţii diferite, începând cu luna septembrie.

Samsung Galaxy S II este fără îndoială unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piaţă, dacă nu chiar cel mai bun. Candidat serios la telefonul anului, Galaxy S II a fost lăudat în unanimitate de presa de specialitate încă de la lansarea din mai. Din păcate, terminalul şi-a făcut aşteptată prezenţa pe piaţa americană. Asta până acum.

Reţelele AT&T, T-Mobile şi Sprint şi-au anunţat ieri line-up-ul de telefoane Galaxy S II. Caracteristicile sunt, în mare parte, asemănătoare cu modelul arhicunoscut, diferenţa fiind sesizabilă doar la partea de design.

Astfel, terminalele dispun de un procesor dual-core de 1.2 GHz, cameră de 8 megapixeli, o memorie internă de 16 GB şi de sistemul de operare Android 2.3.

Spre deosebire de ediţia internaţională, dispozitivele oferite de T-Mobile şi Sprint vor avea un ecran Super AMOLED Plus de 4.52 inchi, în timp ce modelul de la AT&T va rămâne la ecranul de 4.3 inchi. Mai mult, terminalele vor avea suport pentru 4G.

Samsung Galaxy S II va fi disponibil în oferta reţelelor menţionate mai sus începând cu luna septembrie.

Etichete: , , , , ,