Samsung Galaxy Note vine cu un super ecran de 5.3 inchi

Scris de | 1 septembrie, 2011
Samsung Galaxy Note vine cu un super ecran de 5.3 inchi

Avem smartphone-uri, tablete şi Samsung Galaxy Note. Samsung a prezentat astăzi la conferinţa de la IFA Berlin noul dispozitiv Galaxy Note, un hibrid  smartphone-tabletă şi a lansat, în consecinţă, o nouă categorie de produse.

Samsung Galaxy Note a fost, fără îndoială, star-ul conferinţei de presă a companiei coreene susţinută astăzi la IFA în Berlin, deoarece dispozitivul reprezintă lansarea unui nou segment de piaţă: cea a note-urilor.

Diferenţa dintre acest dispozitiv şi un smartphone e dimensiunea ecranului. Putem spune că un ecran de 5.3″  face legătura între o tabletă şi un smartphone, însă această cale de mijloc este una extrem de riscantă, multe companii preferând să stea deoparte.

Galaxy Note are un ecran de 5,3 inchi HD Super AMOLED, care e descris de către JK Shin,preşedintele diviziei de Mobile Communications Business, Samsung, ca fiind „cel mai mare şi cel mai de calitate display din industria smartphone-urilor.”

Terminalul are inclus în corp un S Pen, care înlocuieşte stylus-ul arhicunoscut . S Pen-ul dispune de o sensibilitate ridicată la presiunea pe ecran, ceea ce înseamnă o redare extrem de reală a scrisului şi a desenatului pe dispozitiv.

Caracteristicile acestui dispozitiv sunt de ultimă generaţie: procesor dual-core de 1.4GHz, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, camere de 8 respectiv 2 megapixeli, o baterie de 2.500 mAh şi cântăreşte doar 178 grame, destul de impresionant pentru mărimea produsului.

Disponibilitatea noului produs Samsung Galaxy Note e încă necunoscută.

 

 

Etichete: , , , , ,