HTC Titan și HTC Radar: Windows Phone Mango și alte arome speciale

Scris de | 2 septembrie, 2011
HTC Titan și HTC Radar: Windows Phone Mango și alte arome speciale

HTC a lansat la Londra două noi smartphone-uri, botezate HTC Titan și HTC Radar, ce sosesc cu mult așteptatul sistem de operare Windows Phone Mango precum și cu o multitudine de funcții extrem de interesante. De asemenea, ambele modele ridică serios ștacheta la capitolul foto-video, oferind camere cu obiectiv wide angle de 28mm, F 2.2, senzor avansat ce permite fotografii clare chiar și în lumină slabă și butoane hardware dedicate pentru fotografiere.

HTC Titan

Echipat cu un display imens de 4.7 inchi, rezoluție 480 x 800 pixeli și o carcasă de aluminiu superbă, de doar 9.9 mm grosime, Titan este un model care îți atrage imediat privirea. Camera frontală de 8 megapixeli este completată de o cameră secundară de 1.3. Procesorul Scorpion de 1.5 GHz este completat de un GPU Adreno 205.

Telefonul îți permite să creezi și să editezi documente rapid, cu Microsoft Office Mobile, să de bucuri de funcțiile avansate de email, cum ar fi inbox-urile Linked sau să stochezi note în cloud cu Microsoft OneNote.

HTC Radar

Cel de-al doilea smartphone, HTC Radar, este creat dintr-o carcasă compactă de aluminiu, contrastată de un display de 3.8 inchi. Camera principală este de 5 megapixeli, iar procesorul este puțin mai slab decât cel al lui Titan, un Scorpion la 1GHz.

Fie că apelezi la People Hub, care reunește în același loc toate elementele de social networking sau la gaming prin Xbox LIVE, modelul acoperă toate aspectele comunicării.

HTC Titan și HTC Radar vor fi disponibile din luna octombrie.

 

Etichete: , , , ,