Samsung MultiView MV800: Descoperă lumea dintr-un nou unghi

Scris de | 3 septembrie, 2011
Samsung MultiView MV800: Descoperă lumea dintr-un nou unghi

Samsung a prezentat la IFA 2011 un aparat foto cu totul special, Samsung MultiView MV800, dotat cu un ecran de 3 inchi tactil ce se înclină în sus şi în jos pentru încadrarea optimă a fiecărei imagini şi pentru vizualizarea perfectă din orice perspectivă. Sistemul denumit MultiView pune bazele unei noi categorii deosebite de aparate.

Samsung MultiView MV800 oferă imagini de 16.1 megapixeli, înregistrare video HD şi zoom optic al lentilei de 5x pentru a surprinde fiecare detaliu în prim-plan. În plus, lentila cu unghi larg de 26mm cuprinde o panoramă extinsă.

Funcţia Live Panorama permite fotografierea unor grupuri mari sau unui peisaj prin simpla apăsare a butonului shutter, pentru a previzualiza ulterior întreaga scenă fotografiată, prin intermediul ecranului LCD.

Mai mult, prin simpla conectare a camerei Samsung MultiView MV800 la un televizor HD 3D, imaginile şi cadrele panoramice pot fi vizualizate în 3D.

Samsung MultiView MV800 oferă şi o multitudine de elemente interesante cum ar fi funcţia Magic Frame, cu 12 şabloane distractive, un număr de 14 efecte artistice, precum Water Paint sau Cartoon sau funcţia Pose Guide care sfătuieşte utilizatorii cum să adopte cea mai bună poziţie pentru desenele din linii pe ecranul LCD, astfel încât să poţi captura imaginea optimă din orice unghi.

Etichete: , , , ,