LG prezintă tehnologii audio şi video impresionante la IFA Berlin

Scris de | 4 septembrie, 2011
LG prezintă tehnologii audio şi video impresionante la IFA Berlin

LG Electronics şi-a făcut simţită prezenţa la conferinţa de consumer electronics de la IFA Berlin cu un număr ridicat de produse. Cu această ocazie, connect îţi prezintă un ghid al celor mai importante produse proaspăt lansate pe piaţă de compania coreeană.

CINEMA 3D Smart TV – LW980S – Televizorul oferă consumatorilor din întreaga lume aceleaşi funcţii performante încorporate şi în modelele de televizoarele LG CINEMA 3D şi Smart TV. Cu ajutorul ochelarilor 3D extrem de uşori, consumatorii se vor putea bucura de conţinutul 3D pentru o perioadă mai lungă de timp.

Totodată, funcţia care permite o conversie performantă 2D în 3D garantează utilizatorilor un număr nelimitat de filme şi emisiuni ce pot fi vizualizate în format 3D.

Poziţia flexibilă de vizulizare şi unghiul larg de vizulizare ajută televizorul LW980S să fie ideal pentru vizionarea conţinutului 3D în grupuri mari. În plus, tehnologia NANO FULL LED dispersează lumina în mod egal pentru a crea imagini mai luminoase şi mai clare.

Pentouch TV PZ850 – PZ850 este un televizor inovativ cu plasmă, ce oferă toate avantajele internetului şi ale unui PC împreună, în timp ce permite utilizatorilor să controleze conţinutul direct pe ecran utilizând un creion special. 

Cu o singură apăsare a telecomenzii, consumatorii pot activa modul Pentouch, pot accesa fişiere sau orice tip de conţinut de pe PC-ul propriu şi apoi să-l editeze sau să-i schimbe poziţia pe ecran. Acest televizor le permite totodată consumatorilor să deseneze pe ecran şi să-şi ajusteze desenul utilizând opţiuni de design ce pot fi downloadate de pe internet.

Televizorul Pentouch încorporează un ecran de protecţie împotriva zgârieturilor, precum şi posibilitatea de afişare a imaginii de tip RGB şi funcţia de optimizare a luminozităţii pentru a livra imagini cât mai luminoase şi mai clare.

Monitor TV CINEMA 3D DM50D – Pe lângă faptul că produce o imagine 3D de două ori mai luminoasă comparativ cu monitoarele clasice 3D, opţiunile de flicker free şi fără suprapuneri ale imaginii ale modelului DM50D ajută la eliminarea senzaţiei de ameţeală şi durerile de cap ce pot apărea la telespectatorii televizoarelor 3D clasice.

Ochelarii speciali care vin împreună cu monitorul sunt extrem de uşori, nu au baterii încorporate şi nu necesită reîncărcare, fiind astfel foarte confortabili pentru o purtare îndelungată.

Totodată, modelul DM50D oferă funcţia de conversie de la 2D la 3D, ideală pentru utilizatorii care doresc să experimenteze jocurile 3D. În plus, pentru a fi şi mai atractiv, monitorul LG oferă o calitate superioară a imaginii, Full HD şi un tuner DTV încorporat.

Sistemul Home Theater 3D 360 HX906TX – Modelul HX906TX, cel mai nou sistem home theater LG CINEMA 3D, livrează un uimitor sunet dispersat la 360 de grade cu ajutorul sistemului de speakere 9.1. Poziţionate în partea superioară a boxelor înalte, speakerele 3D verticale amplifică sunetul prin dispersarea acestuia de sus în jos prin întreaga capacitate a boxelor. Aplicând algoritmul DPS cu efectul unic 3D de la LG, tehnologia Sound Field Expansion extinde zona de dispersie a sunetului şi conlucrează ideal cu speakerele verticale 3D pentru a oferi o experienţă 3D 360 de neuitat.

În plus, dispozitivul de analiză a sunetului analizează fragmente complexe din sunetul original, completând cu informaţii noi fiecare secţiune fără sunet. Totodată, modelul HX906TX vine cu playback Blu-ray 3D, în timp ce funcţiile performante create special pentru Smart TV oferă cele mai bune opţiuni de divertisment.

Smart Upgrader ST600 – Cu ajutorul dispozitivului Smart TV Upgrader, model ST600, de dimensiuni reduse, utilizatorii îşi pot transforma cu uşurinţă televizorul clasic într-unul Smart printr-un simplu cablu HDMI. Utilizând home dashboard, ecranul de start al Smart TV-ului LG, consumatorii vor putea accesa cu uşurinţă o gamă generoasă de conţinut premium de la furnizorii globali dar şi filme, emisiuni şi muzică din cele mai bune surse locale.

Dispozitivul ST600 conectează utilizatorii cu o gamă largă de aplicaţii LG, ce le oferă de la cursuri de limbă străină până la jocuri. În plus, cu browser-ul web, utilizatorul pot accesa orice informaţie doresc, de pe orice pagină web.

Micro proiector LED portabil HW300Y – Cu capabilităţile sale de bandă, HW300Y, un proiector WXGA LED portabil, oferă o gamă largă de servicii de internet direct pe ecran, inclusiv filme HD gratuite, informaţii despre vreme în timp real şi acces la cele mai populare site-uri de socializare.

Totodată, prin conectivitatea DLNA, utilizatorii beneficiază de acces facil wireless la tot conţinutul digital stocat pe toate dispozitivele compatibile DLNA, inclusiv telefoane mobile, televizoare şi PC-uri.

Datorită dimensiunilor şi greutăţii reduse de doar 780g, elegantul HW300Y poate fi transportat cu uşurinţă.

În plus, proiectorul oferă o luminozitate excepţională cu o saturaţie mare, în timp ce iluminarea LED elimină imaginile neclare şi denaturarea imaginilor şi în plus, nu conţine mercur sau alte substanţe nocive prezente în marea majoritate a lampelor.

Etichete: , , , , , , ,