Monitorul profesional Asus ProArt PA238Q soseşte în România

Scris de | 7 septembrie, 2011
Monitorul profesional Asus ProArt PA238Q soseşte în România

Gama de monitoare profesionale ProArt a celor de la Asus a fost completată de un nou model, Asus PA238Q.

Creat pentru a satisface cerințele graficienilor și a altor profesioniști din domeniu, acesta dispune de tehnologie LED, panou IPS de 23 inci și rezoluție FullHD. ASUS ProArt Series PA238Q poate reproduce culorile sRGB în procent de 100%, fiecare monitor fiind calibrat cu precizie în fabrică pentru a se asigura redarea cu acuratețe a culorilor.

Monitorul PA238Q este livrat cu software-ul exclusiv ASUS QuickFit Virtual Scale pentru a afișa fotografii și documente în mărime reală, direct pe ecran. În ceea ce priveşte ergonomia, un stand robust, ajustabil completează o gamă extinsă de conexiuni ce include HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub și mai multe porturi USB.
Panoul IPS al monitorului PA238Q este capabil să acopere în procent de 100% spectrul de culori sRGB, aceasta fiind o caracteristică foarte importantă pentru graficieni. Tehnologia IPS permite un unghi de vizualizare de 178゚, iar rata de contrast este una extrem de ridicată, de 50.000.000:1, generând o distincție clară între întuneric și lumină dar și imagini de calitate.

Combinate cu un ecran în format 16:9, aceste caracteristici recomandă PA238Q drept un monitor performant pentru vizionarea de filme, dar și pentru jocuri.

Etichete: , , ,