Cupa Mondiala de Rugby: Ramai la curent cu ultimele noutati si rezultate

Scris de | 9 septembrie, 2011
Cupa Mondiala de Rugby: Ramai la curent cu ultimele noutati si rezultate

Astăzi se dă startul celei mai prestigioase competiţii din lumea rugby-ului. Meciul dintre Noua Zeelandă şi Tonga va deschide cea de-a şaptea ediţii a Cupei Mondiale de Rugby iar mâine va debuta şi România împotriva Scoţiei. Pentru a rămâne la curent cu toate noutăţile îţi prezentăm aplicaţia oficială pentru BlackBerry, Android, iOS şi Windows Phone.

Aplicaţia oficială pentru smartphone-uri oferită de Comisia Internaţională de Rugby te ţine la curent cu ultimele noutăţi, ştiri, rezultate, comentariu în direct şi impresii astfel încât să nu pierzi niciun moment din eveniment.

Official Rugby World Cup îţi oferă şi un set impresionant de informaţii despre turneu ca locaţiile stadioanelor şi prezentările echipelor.

România va juca primul meci sâmbătă dimineaţa de la ora 4:00 împotriva Scoţiei. Naţionala a participat până acum la toate ediţiile.

Cupa Mondiala de Rugby se desfăşoară în Noua Zeelandă între 9 septembrie şi 23 octombrie.

Official Rugby World Cup a fost optimizată pentru cele mai importante sisteme de operare şi poate fi descărcată de pe BlackBerry App World, App Store, Android Market şi Windows Phone Marketplace.

Etichete: , , , , , ,