Logitech lansează Color Collection în România

Scris de | 12 septembrie, 2011
Logitech lansează Color Collection în România

Logitech a lansat astăzi pe piaţa autohtonă o nouă gamă de accesorii pentru calculator. Modelele din Color Collection, mouse-ul M235, mouse-ul M325, camera web C270 şi tastatura Logitech K360, îţi vor transforma perifericele în mini opere de artă.

Produsele combină avântul tehnologiei digitale cu căldura obiectelor artizanale. Formele cu şablon şi elementele pictate manual creează modele unice, evocatoare, tactile, dinamice şi deosebit de expresive. Iar pentru că design-ul variază de la produs la produs, cea mai nouă colecţie Logitech facilitează crearea unui ansamblu unic de dispozitive.

Rory Dookey, vice preşedinte şi manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech a comentat într-un comunicat de presă: “Cu design-uri ce cuprind o paletă diversă de atitudini, de la craft punk la cyber chic, de la linii simple la high-definition, Logitech Color Collection prezintă utilizatorilor modul în care tehnologia poate să vitalizeze expresia umană fără a compromite calitatea sau substanţa.”

Logitech Color Collection este disponibilă în România la următoarele preţuri: mouse-ul Logitech M235 – 87 lei, mouse-ul M325 – 129 lei, camera web C270 – 129 lei iar tastatura Logitech K360 poate fi achiziţionată la un preţ de 129 lei.

Etichete: , , , , , ,