HTC anunţă Sensation XE, primul smartphone cu Beats Audio

Scris de | 14 septembrie, 2011
HTC anunţă Sensation XE, primul smartphone cu Beats Audio

HTC a anunţat astăzi lansarea primului smartphone dedicat pasionaţilor de muzică fabricat în colaborare cu compania sponsorizată de Dr. Dre, Beats Audio. Terminalul Sensation XE e primul dintr-o serie de dispozitive HTC cu tehnologia Beats Audio de redare a sunetului la o calitate excepţională.

Versiunea îmbunătăţită a smartphone-ului emblematic Sensation promite utilizatorilor cea mai avansată experienţă multimedia, ridicând ştacheta calităţii sunetului în industria dispozitivelor mobile. Sensation XE dispune de o redare a sunetului deosebită atunci când e conectat la căştile Beats by Dr. Dre incluse în pachet.

Jason Mackenzie, preşedintele diviziei de marketing şi vânzări globale, HTC Corporation, a declarat într-un comunicat de presă oficial: „Redarea audio este o parte crucială în experienţa utilizatorilor de telefoane mobile. HTC Sensation XE oferă o experienţă incredibilă la acest capitol care demonstrează devotamentul nostru de a plasa consumatorul în centrul lumii lor mobile.”

Alte caracteristici de top ale dispozitivului includ: o cameră de 8 megapixeli, memorie internă de 4GB, card MicroSD de 8GB şi 16GB, înregistrare Full HD la 1080p, un procesor de 1.5 GHz şi o baterie cu o autonomie mai mare.

HTC Sensation XE va fi disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia la finele lunii septembrie.

Etichete: , , , , ,