Premiile Emmy 2011: Mad Men si Modern Family domina din nou

Scris de | 19 septembrie, 2011
Premiile Emmy 2011: Mad Men si Modern Family domina din nou

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy a celebrat aseară cele mai bune seriale şi producţii TV din Statele Unite ale Americii. La fel ca şi în ediţia de anul trecut, drama Mad Men şi comedia Modern Family au câştigat cele mai prestigioase trofee.

Serialul „Mad Men”, creat de Matthew Weiner a plecat acasă cu cel de-al patrulea Emmy consecutiv în categoria „Cea mai bună dramă”, surclasând seriale precum „Boardwalk Empire”, „Game of Thrones” sau „Dexter”, iar Kyle Chandler din „Friday Night Lights” a obţinut premiul pentru „Cel mai bun actor într-o dramă”.

Comedia „Modern Family” a câştigat aseară cele mai multe premii, în număr de cinci, pentru „Cea mai bună comedie”, „Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie”, pentru Julie Bowen, „Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie”, pentru Ty Burrell, „Cea mai bună regie într-un serial de comedie” pentru episodul „Halloween”, regizat de Michael Spiller şi „Cel mai bun scenariu de comedie” pentru episodul „Caught in The Act”, scris de Steven Levitan şi Jeffrey Richman.

Martin Scorsese a fost de asemenea premiat pentru regizarea episodului pilot al serialului Boardwalk Empire. Kate Winslet a câştigat premiul pentru „Cel mai bun rol feminin într-un film sau mini-serie”, iar trofeul pentru „Cel mai bun actor într-o comedie” a fost câştigat de către Jim Parsons pentru „The Big Bang Theory.

Etichete: , , , , , , , , , , ,