Amazon anunţă noua familie Kindle

Scris de | 29 septembrie, 2011
Amazon anunţă noua familie Kindle

Amazon a prezentat ieri în timpul unui eveniment de la New York noile modele de e-readere Kindle şi prima tabletă oferită de retailerul american. Kindle, Kindle Touch şi Kindle Fire continuă tradiţia dispozitivelor Amazon de calitate disponibile la un preţ atractiv.

Kindle – Noua generaţie Kindle reprezintă o schimbare semnificativă în comparaţie cu modelul anterior. Actualul Kindle e cu 18% mai mic decât modelul precedent şi mult mai uşor, fiind, totodată, cu 10% mai rapid. La dimensiunile modeste ale aparatului, noul Kindle poate fi purtat cu uşurinţă în buzunarul utilizatorului. Preţul dispozitivului: 79 dolari.

Kindle Touch – Aparatul cu ecran touch e, la fel ca şi în cazul noului Kindle, mult mai uşor, rapid şi are o autonomie mai bună decât terminalul din generaţia anterioară. Noua caracteristică X-Ray oferă utilizatorului posibilitatea de a căuta diferite elemente dintr-o carte pe internet, Wikipedia şi aşa mai departe. Preţul unui Kindle Touch e de 99 dolari, în timp ce versiunea 3G va costa 149 dolari.

Kindle Fire – Tableta Android nu impresionează din punct de vedere al caracteristicilor, dar oferă destul pentru a satisface nevoile de bază a consumatorilor. Tableta are un procesor dual-core de 1 GHz, o memorie de 512 RAM şi o memorie de stocare internă de 8GB. Kindle Fire va putea fi achiziţionată la preţul de doar 199 dolari.

Disponibilitatea dispozitivelor variază în funcţie de model.

Etichete: , , , ,