Seminar Google Enterprise la Bucureşti

Scris de | 11 octombrie, 2011
Seminar Google Enterprise la Bucureşti

Revevol România a anunţat în cursul zilei de ieri primul seminar Google Enterprise din România, ce va avea loc joi, 20 octombrie. Seminarul va avea ca scop informarea managerilor din companiile autohtone cu privire la tehnologia de cloud computing.

Seminarul este organizat pentru managerii din companiile româneşti care doresc să afle cum serviciile Google Enterprise şi Cloud Computing au scăzut costurile operaţionale ale unor companii precum KLM, Emerson, DDB, Banca Pueyo sau Valeo.

Prezentările vor fi susţinute de Przemek Sienkiewicz- Head of Google Enterprise CEE, Rusia & CIS, Louis Nauges – fondatorul grupului multinaţional Revevol şi cloud evangelist, Nicolas Willieme, CIO la una din cele mai mari companii de asigurări din Franţa, Malakoff Mederic, Radu Andrei şi Dan Gheorghe de la pwc România, Agnes Horvath şi Dragoş Manac, Revevol CEE.

Dragoş Mănac, directorul general al filialei locale, Revevol România, a declarat într-un comunicat de presă: „În România, deşi se folosesc masiv şi zilnic tehnologiile cloud, încă există un semn de întrebare când vine vorba despre utilizarea lor în mediul corporatist. Aducem pentru specialiştii români experţi internaţionali recunoscuţi şi pe cel mai cunoscut cloud evangelist din zona francofonă pentru a oferi o imagine clară şi corectă asupra utilizării celor mai noi tehnologii. Dorim astfel să oferim inspiraţia direct de la cei mai potriviţi oameni din domeniu, deoarece ştim că Google şi Cloud vor avea un impact major în viitorul tehnologic apropiat al companiilor din România.”

Participanţii vor afla de la inovatori internaţionali din domeniu ce înseamnă Cloud Computing pentru mediul Enterprise. De asemenea, vor afla cum sprijină Google Apps colaborarea, comunicarea şi creşterea eficienţei în companii. De asemenea, vor putea vedea care sunt paşii pentru o astfel de îmbunătăţire şi vor putea discuta cu una din companiile care folosesc în prezent soluţiile Google Enterprise.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, pe data de 20 octombrie la Hotel Pullman World Trade Center, Sala Darclee, începând cu ora 10:00. Invitaţiile se pot obţine de la adresa: https://sites.google.com/a/revevol.eu/primulseminargoogleenterprisedinromania/

Etichete: , , , , ,