Samsung Galaxy Tab 10.1: Interzisă oficial în Australia

Scris de | 13 octombrie, 2011
Samsung Galaxy Tab 10.1: Interzisă oficial în Australia

samsung galaxy tab 10.1 pretCurtea de Justiţie Annabelle Bennett din Australia a interzis oficial comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 pe teritoriul ţării din Oceania, după ce a evaluat plângerea făcută de către Apple. Ordonanţa reprezintă fără îndoială o victorie importantă pentru compania din Cupertino.

Războiul din instanţă dintre Apple şi Samsung continuă cu o victorie pentru tabăra din Cupertino. Astăzi, Curtea de Justiţie Annabelle Bennett a decis să stopeze temporar comercializarea tabletei Samsung pe teritoriul Australiei, până când procesul de brevete dintre cele două companii va fi încheiat.

Deşi această hotărârea nu e permanentă, compania coreeană nu poate fi mulţumită de faptul că tableta Galaxy Tab 10.1 nu va putea fi achiziţionată pe piaţa din Australia. Samsung va trebui să dovedească în faţa unui judecător că tableta nu încalcă nicio lege cu privire la proprietatea intelectuală.

Procesele intentate de Samsung şi Apple pe baza încălcării diferitelor patente par a fi interminabile. Apple a câştigat bătălia aceasta, dar rămâne de văzul cineva va fi victorios la finalul războiului.

Etichete: , , , ,