Americanii îşi folosesc tableta sau smartphone-ul chiar şi când se uită la televizor

Scris de | 14 octombrie, 2011
Americanii îşi folosesc tableta sau smartphone-ul chiar şi când se uită la televizor

Conform unui studiu publicat recent de către experţii de la Nielsen, americanii iubesc conceptul de multi-tasking chiar şi în viaţa reală. Spre exemplu, aproximativ 40% din utilizatorii de dispozitive mobile nu îşi pot lăsa deoparte gadget-urile nici în timp ce se uită la televizor.

Aproximativ 40% din proprietarii unui smartphone sau a unei tablete de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii folosesc aceste dispozitive zilnic, în timp ce se uită la ştiri, filmul sau serialele preferate. Principala ocupaţie a acestora e verificatul mail-urilor, care s-a clasat pe primul loc în topul activităţilor la ambele sexe.

Un alt detaliu interesant este faptul că femeile vizitează mai des site-urile de socializare în timp ce se află în faţa ecranului televizorului, în timp ce bărbaţii verifică de cele mai multe ori diferite rezultate sportive.

Multitasking-ul multimedia cu 2 sau 3 ecrane în faţa utilizatorului dovedeşte din nou faptul că tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viaţa omului modern.

Etichete: , , , , ,