Logitech Wireless Mouse M525: Navigare pe internet la cel mai performant nivel

Scris de | 17 octombrie, 2011
Logitech Wireless Mouse M525: Navigare pe internet la cel mai performant nivel

Logitech a anunţat astăzi lansarea pe piaţă a mouse-ului Logitech Wireless Mouse M525, dedicat celor care petrec un număr considerabil de timp pe internet. Noul model beneficiază de o mică rotiţă cu mai multe protuberanţe pe milimetru, caracteristică ce îmbunătăţeşte experienţa de navigare.

Cu mouse-ul Logitech Wireless Mouse M525 scrolling-ul pe paginile de Internet bogate în conţinut este mai rapid şi uşor. Rotiţa “tilt”, care se apleacă la stânga şi la dreapta, te lasă să te mişti înainte şi înapoi pe paginile de internet.

Designul atent lucrat al mouse-ului M525 include părţi fine din cauciuc ce se mulează în palmă într-o poziţie confortabilă iar forma compactă îl face uşor de transportat oriunde foloseşti un calculator.

Rory Dookey, vice preşedinte şi manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: „Noul mouse oferă un mix perfect de precizie, performanţă şi confort pentru ca utilizatorul să poată interacţiona liber în lumea digitală, un loc în care petrecem din ce în ce mai mult timp.”

Logitech Wireless Mouse M525 va fi disponibil pe teritoriul Europei începând din luna noiembrie 2011, la un preţ recomandat de 39,99 Euro.

Etichete: , , , ,