Celebrităţi, foşti şefi de stat şi elita din Silicon Valley au asistat la slujba în memoria lui Steve Jobs

Scris de | 18 octombrie, 2011
Celebrităţi, foşti şefi de stat şi elita din Silicon Valley au asistat la slujba în memoria lui Steve Jobs

Duminică seara la Biserica Stanford Memorial din incinta Universităţii Stanford a avut loc o slujbă în memoria fostului CEO Apple, şi cofondatorul companiei, Steve Jobs. Printre participanţii la eveniment s-au numărat o serie de vedete, persoane publice din lumea IT&C şi chiar foşti şefi de stat, informează Wall Street Journal.

Invitaţii au sosit la eveniment îmbrăcaţi în negru şi au fost protejaţi de o armată de paznici de securitate, care au staţionat la intrarea în campusul Universităţii din Stanford. Slujba a avut loc într-un cadru intim, ferit de ochii jurnaliştilor.

Cu toate acestea însă, cei de la Fortune au obţinut o listă cu invitaţii la eveniment printre care se numără: Bill Clinton, fostul preşedinte al Statelor Unite, care a sosit la slujbă alături de soţia acestuia Hillary Clinton, actuala secretară de stat, Tim Cook, CEO-ul Apple, Michael Dell, CEO-ul Dell, Bill Gates, preşedintele consiliului de administraţie Microsoft, Al Gore, fost vicepreşedinte, Bono, solistul trupei U2, Stephen Fry, Larry Page, CEO-ul Google, şi mulţi alţii.

Steve Jobs a murit pe data de 5 octombrie. Acesta suferea de cancer la pancreas.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,