Motorola DROID RAZR: Cel mai subţire smartphone 4G din lume

Scris de | 19 octombrie, 2011
Motorola DROID RAZR: Cel mai subţire smartphone 4G din lume

Motorola a anunţat ieri lansarea unui nou terminal ultra-rapid cu suport pentru 4G prin operatorul de telefonie mobilă din Statele Unite, Verizon Wireless. Motorola DROID RAZR oferă pe lângă conexiunea 4G şi un design elegant şi deosebit de solid.

Motorola DROID RAZR e construit din fibră Kevlar şi protejat cu ajutorul ecranului Gorilla Glass, ceea ce îi oferă o rezistenţă sporită împotriva accidentelor. Conectat la o reţea 4G, utilizatorii se pot bucura de o viteză de navigare de 10 ori mai rapidă decât cea oferită de 3G.

Sanjay Jha, CEO-ul şi preşedintele consiliului de administraţie din cadrul companiei Motorola Mobility, a declarat : „Scopul nostru a fost să construim cel mai bun smartphone de pe planetă şi am lansat în consecinţă DROID RAZR, care e mai subţire, mai deştept şi mai puternic ca oricare alt dispozitiv de pe piaţă.”

Smartphone-ul dispune de asemenea de un ecran de 4.3 inchi Super AMOLED cu o rezoluţie qHD, un procesor de 1.2 GHz, 1GB RAM, o cameră de 8 megapixeli capabilă de înregistrare Full HD la 1080p, o capacitate de stocare internă de 16 GB şi o baterie de 1780 mAh.

Motorola DROID RAZR va fi disponibil în exclusivitate în Statele Unite alături de un contract cu Verizon Wireless.

Etichete: , , , , , , ,