iPhone 4S a sosit in Romania prin eMag

Scris de | 20 octombrie, 2011
iPhone 4S a sosit in Romania prin eMag

Retailer-ul specializat eMag a declarat astăzi că primele modele de iPhone 4S au sosit în România pentru cei care au comandat în avans noul smartphone. Livrarea primelor dispozitive a început deja, cu mult înainte de termenul iniţial de 10 noiembrie.

Românii care şi-au comandat în avans noul iPhone 4S de pe site-ul eMag au motive serioase de bucurie. Retailer-ul a anunţat astăzi într-un mesaj pe blog-ul oficial că prima tranşă de stoc a sosit la sediu: „Azi livrăm primele telefoane iPhone 4S către cei care au dat primii precomenzi. Am reuşit să aducem mult mai repede prima tranşă de stoc faţă de termenul iniţial de 10 noiembrie şi sperăm ca şi viitoarele să vină cât mai repede, astfel încât aşteptarea voastră să fie cât mai scurtă.”

iPhone 4S beneficiază de îmbunătăţiri semnificative faţă de iPhone 4 precum un procesor mai rapid, o cameră de 8 megapixeli, înregistrare video 1080p şi asistentul personal Siri.

Noul iPhone 4S poate fi comandat în avans acum de pe eMag la un preţ de 2.999 lei pentru versiunea cu 16GB, 3.499 lei pentru cea cu 34 GB şi 3.999 lei pentru un model cu o capacitate de stocare de 64GB.

Etichete: , , , , , , , ,