Vânzările Nokia scad în continuare

Scris de | 20 octombrie, 2011
Vânzările Nokia scad în continuare

Nokia a publicat astăzi câştigurile financiare din cel de-al treilea trimestru al anului. Deşi pierderile companiei finlandeze au ajuns la cifra extrem de îngrijorătoare de 68 milioane de euro, CEO-ul Stephen Elop rămâne optimist.

În cel de-al treilea trimestru financiar al anului, Nokia a suferit pierderi de 68 milioane de euro şi  vânzări de doar 8.98 milioane de euro, o scădere cu 13% faţă de anul trecut, informează Bloomberg. În ceea ce priveşte numărul de dispozitive exportate, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Astfel, în Q3 Nokia a exportat 106.6 milioane de unităţi.

Stephen Elop, CEO-ul Nokia, a declarat într-un comunicat oficial: „Mă simt încurajat de progresul pe care l-au avut în Q3, dar mai sunt mulţi paşi pe care trebuie să îi facem în călătoria noastră de transformare. Cu fiecare pas vom vedea metoda noastră implementată metodic, în timp ce vom continua îmbunătăţirea companiei în timpul unei perioade cu riscuri de tranziţie.”

Nokia va lansa primul telefon cu sistemul de operare Windows Phone în 26 octombrie, cu ocazia evenimentului Nokia World.

Etichete: , , , , , , ,