Nokia N9: Imagini realizate cu camera telefonului (foto)

Scris de | 25 octombrie, 2011
Nokia N9: Imagini realizate cu camera telefonului (foto)

Am primit numeroase solicitări din partea cititorilor curioşi de performanţele camerei noului Nokia N9, motiv pentru care am decis să oferim câteva imagini realizate cu camera telefonului, în formatul original. Înainte însă să vorbim puţin despre camera lui N9 şi deosebirile dintre aceasta şi modelul cu care îl compară utilizatorii, Nokia N8.

Nokia N9 are o cameră cu optică Carl Zeiss şi cu un senzor neconvenţional de 8.7 megapixeli, adaptat mai bine la formatul 16:9 decât un senzor clasic. Acesta oferă un plus de detalii pentru capturile în acest aspect. N9 mai oferă autofocus şi un bliţ dublu, precum şi o interfaţă a camerei mai primitoare. Poţi selecta între scene precum Automatic, Macro, Landscape, Portrait, Night sau Sports, poţi seta white balance-ul, expunerea, nivelul ISO, formatul şi rezoluţia, precum şi funcţii precum geotagging sau face detection.

Comparativ,  Nokia N8 are un senzor  gigantic de 12 megapixeli şi 1/1.83 inchi, care se poate lupta cu cel al unor aparate compacte. Diferenţa se simte mai ales în ceea ce priveşte performanţele în condiţii de lumină slabă, unde N8 oferă zgomot mai redus şi culori mai precise.

Poţi analiza o  serie de imagini realizate cu Nokia N9  urmând linkurile de mai jos:

Licheni  Culori  Lemne  Text  Frunza  Cladire  Struguri

 

 

Etichete: , , , ,