Motorola RAZR, versiunea europeană a lui Droid RAZR

Scris de | 26 octombrie, 2011
Motorola RAZR, versiunea europeană a lui Droid RAZR

Motorola a lansat recent în SUA noul vârf de lance al companiei, smartphone-ul Motorola Droid RAZR. Cei care erau îngrijoraţi că impresionantul model nu va sosi în Europa pot răsufla liniştiţi, deoarece Motorola a anunţat deja că telefonul va sosi pe continent în perioada imediat următoare sub denumirea de Motorola RAZR.

Smartphone-ul atrage printr-o carcasă modernă, cu o grosime de doar 7.1 mm şi un ecran de 4.3 inchi Super AMOLED Advanced, cu o rezoluţie qHD de 960 x 540 pixeli, care promite să fie cu până la 25% mai eficient decât varianta Super AMOLED clasică.

În interior vom mai regăsi un procesor dual core de 1.2 GHz Cortex A9, completat de 1GB memorie RAM, ceea ce le va permite şi celor mai solicitante aplicaţii să ruleze fără probleme.

Mai putem menţiona camera de 8 megapixeli capabilă de înregistrare Full HD la 1080p, o capacitate de stocare internă de 16 GB şi o baterie de 1780 mAh.

Motorola RAZR va rula în momentul lansării sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread, însă cei de la Motorola promit că telefonul va primi un update Android Ice Cream Sandwich la începutul anului viitor.

Etichete: , , , ,